Όροι Χρήσης

Η ιστοσελίδα melitaslight.gr είναι μια σελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου προσβάσιμη μέσω του διαδικτύου και περιλαμβάνει το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας με την επωνυμία «ΕΡΓΟΦΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΙΚΕ», εφεξής «Εταιρεία», η οποία εδρεύει στη Φλόκα Γαϊτάνι Ζάκυνθος, 29100 με Α.Φ.Μ. 998851800 Δ.Ο.Υ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ, αρ. ΓΕΜΗ 070181824000, νομίμως εκπροσωπούμενη.

Η επιχείρηση δημιούργησε την ιστοσελίδα melitaslight.grκαι προσφέρει τις υπηρεσίες της υπό τους κάτωθι "Ορους Χρήσης". Η χρήση και η περιήγησή  σας  στην ιστοσελίδα μας συνεπάγεται την συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς. Γι’ αυτόν τον λόγο προτού περιηγηθείτε, διαβάστε προσεκτικά και βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους που αφορούν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις  της  εταιρείας προς όλους τους επισκέπτες της ιστοσελίδας του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Η melitaslight.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της.

 

1. Γενικές πληροφορίες

Όλες οι πληροφορίες που αφορούν προϊόντα και υπηρεσίες είναι έγκυρες και αληθείς με επιφύλαξη για τυχόν τεχνικά ή τυπογραφικά λάθη.

Όλα τα προϊόντα καθορίζονται ως προς τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τις διαστάσεις, το βάρος, και τα χρώματα, από την εκάστοτε  Κατασκευάστρια  Εταιρεία. Το ηλεκτρονικό μας  κατάστημα παρέχει το περιεχόμενο (πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις, κλπ.) των προϊόντων και των υπηρεσιών που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου, ως έχουν.

Η εταιρεία, στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για λάθη που οφείλονται σε παραδρομή κατά την καταχώρηση  των ηλεκτρονικών δεδομένων στο κατάστημα. 

 

2. Ασφάλεια

Όλες οι ζητούμενες πληροφορίες-προσωπικά στοιχεία κατά τις συναλλαγές σας είναι απολύτως ασφαλείς. Χρησιμοποιούνται μόνο από εξουσιοδοτημένο προσωπικό ώστε να διασφαλιστεί η μεταξύ μας επικοινωνία.

Δημιουργία προσωπικού λογαριασμού

Βάζοντας τα απαιτούμενα στοιχεία στα πεδία της σελίδας "δημιουργία λογαριασμού" δημιουργείται ο προσωπικός σας λογαριασμός, δηλώνοντας username (διεύθυνση email) και password (μυστικός κωδικός), μπορείτε να διαχειρίζεστε όποτε εσείς θέλετε το προφίλ σας καθώς και να ενημερώνεστε για την πορεία της παραγγελίας σας. Ο μόνος υπεύθυνος για την διατήρηση της μυστικότητας του λογαριασμού σας είστε εσείς.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα melitaslight.gr δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού σας κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο άτομο.

Αγορά με πιστωτική κάρτα μέσω της Viva Payments

Όλες οι συναλλαγές με πιστωτικές – χρεωστικές κάρτες γίνονται στο ασφαλές περιβάλλον της Viva Payments. Αυτό σημαίνει ότι κανένα στοιχείο της πιστωτικής σας κάρτας δεν φυλάσσεται στον server της ιστοσελίδας melitaslight.gr Η melitaslight.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο επικοινωνίας SSL (Secure Sockets Layer) μαζί με την κρυπτογράφηση έως 256bit, το οποίο εξασφαλίζει την ασφάλεια των συναλλαγών μέσω διαδικτύου.

 

3. Τρόποι πληρωμής

Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας: Δεχόμαστε τις πιστωτικές κάρτες Visa, MasterCard, AMEX, UnionPay, Alipay, JCB

Πληρωμή με τραπεζικό έμβασμα.

 

5. Παραγγελία – Παράδοση προϊόντων – Έξοδα αποστολής

Με το που ολοκληρώνεται η παραγγελία σας λαμβάνετε email με έναν αριθμό επιβεβαίωσης.

Παραγγελίες με επιλεγμένο τρόπο πληρωμής Πιστωτική κάρτα και Τραπεζικό έμβασμα αποστέλλονται χωρίς επιβεβαίωση.

Με την επιβεβαίωση κάθε παραγγελίας ηλεκτρονικά, εννοείται ότι όλοι οι όροι γίνονται κατανοητοί πλήρως και ανεπιφύλακτα αποδεκτοί. 

Το Melitaslight εξυπηρετεί πελάτες από όλη την Ελλάδα δωρεάν χωρίς την παραμικρή επιβάρυνση για παραγγελίες άνω των 30€.
Για προϊόντα κάτω των 30€ υπάρχει χρέωση 4€.

Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Οι παραδόσεις γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή συνήθως πρωινές ώρες. Ο χρόνος παράδοσης είναι από μια (4) έως τρεις (6)εργάσιμες ημέρες.Όμως ο χρόνος αυτός μπορεί να μεταβληθεί λόγω καιρικών συνθηκών ή λόγω παράδοσης σε απομακρυσμένες περιοχές.  Και στις δύο περιπτώσεις ο καταναλωτής ενημερώνεται εγκαίρως.

Παραλαβή από φυσικό κατάστημα την επόμενη εργάσιμη από την παραγγελία σας. Εφόσον ολοκληρώσετε και πληρώσετε την παραγγελία σας μέσα από το website "melitaslight.gr", μπορείτε να την παραλάβετε από το κατάστημα μας αφού προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με κάποιον εκπρόσωπο της εταιρείας μας.

 

6. Αποτυχία ολοκλήρωσης παραγγελίας

Σκοπός μας είναι να ολοκληρώνονται όλες οι παραγγελίες με επιτυχία, το συντομότερο δυνατόν. Μπορεί όμως σε σπάνιες περιπτώσεις να μην καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε την αποστολή της παραγγελίας σας. Κάποιοι από τους λόγους είναι η λανθασμένη ενημέρωση της διαθεσιμότητας του προϊόντος, η ταυτόχρονη πώληση του στο φυσικό μας καταστήματα και τέλος η αποτυχία επικοινωνίας με τον πελάτη.

 

7. Αλλαγές προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να μας αποστείλετε το προϊόν που αγοράσατε και να ζητήσετε την αλλαγή του. Το χρονικό διάστημα που μπορείτε να κάνετε την επιστροφή σας είναι οι 15 ημέρες.

Ημερομηνία αποστολής θεωρείται η ημερομηνία που αναγράφεται στην απόδειξη παραλαβής. Σας τονίζουμε ότι τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει να είναι σε άψογη κατάσταση, μέσα στην γνήσια συσκευασία τους , συνοδευόμενα από τα απαραίτητα έγγραφα (π.χ. απόδειξη λιανικής).

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ :

1. Ενημερώνετε και αιτιολογείτε στην εταιρεία μας τον λόγο αλλαγής. Αυτό γίνεται τηλεφωνικά στον αριθμό 26950 24965 ή με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@melitaslight.gr

2. Εγκρίνουμε την επιστροφή.

3. Στέλνετε το προϊόν στην εταιρεία μας και χρέωση της εταιείας, αν είναι ελλατωματικό.

Θα πρέπει το δέμα να παραληφθεί σε άψογη κατάσταση , συσκευασμένο-καλυμμένο με νάιλον και να έχει πάνω αυτοκόλλητο "ΕΥΘΡΑΥΣΤΟ" το οποίο θα προμηθευτείτε από τη μεταφορική εταιρεία.

Προϊόντα των οποίων η συσκευασία είναι κατεστραμμένη ή σκισμένη δεν θα γίνεται δεκτή η επιστροφή τους.

Στις παραπάνω περιπτώσεις το δέμα θα επιστρέφεται στον αποστολέα – πελάτη με χρέωση δική του.

 

8. Διαδικασία επιστροφής λόγω υπαναχώρησης του πελάτη (επιστροφή χρημάτων)

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, θα μας γνωστοποιείτε τον τραπεζικό σας λογαριασμό για να καταθέσουμε το ποσό της παραγγελίας σας, από το οποίο αφαιρούνται η προμήθεια της τραπεζικής συνναλαγής για τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος.

Επιστροφές χρημάτων γίνονται εφόσον τηρούνται τα παρακάτω:

Έχει προηγηθεί συνεννόηση με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας μας στο τηλέφωνο 2659 024 965 ή με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@melitaslight.gr

Θα πρέπει να παραλάβουμε το προϊόν σε άψογη κατάσταση όπως ακριβώς σας το αποστείλαμε με όλα τα συνοδευτικά του (τιμολόγιο,  απόδειξη).

Στις παραπάνω περιπτώσεις διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή.

Οι επιστροφές στέλνονται μόνο με COURIER στην εταιρεία melitaslight.gr που βρίσκεται στην παρακάτω διεύθυνση:

Φλόκα Γαϊτάνι Ζάκυνθος,

Τ.Κ. 29100

Τηλέφωνο: 2659 024 965

Θα πρέπει το δέμα σας να σταλεί ως “ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ’” συνοδευόμενο από Tracking Number για να υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησής του.

Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη μέχρι να παραλάβει το προϊόν. Η ευθύνη είναι εξ’ ολοκλήρου του πελάτη.

ΠΡΟΣΟΧΗ:Όλα τα κόστη μεταφορικών επιβαρύνουν τον πελάτη.

 

9. Ελαττωματικά προϊόντα

Όλα τα προϊόντα που αποστέλλονται στους πελάτες μας, είναι πάντα προστατευμένα σε άριστη συσκευασία και έτσι παραδίδονται προς αποστολή στις εταιρείες courier ή τις μεταφορικές εταιρείες. Αν κάποιο προϊόν δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, δίνει αυτόματα το δικαίωμα στον αγοραστή, να ακυρώσει την παραλαβή του ή να το επιστρέψει.

Ο πελάτης οφείλει να ελέγχει τα αγορασθέντα προϊόντα κατά την παραλαβή τους. Σε περίπτωση που το προϊόν φτάσει χτυπημένο είναι ευθύνη του πελάτη  να μην κάνει δεχτεί την παραλαβή και να  επικοινωνήσει με την εταιρεία μας. Μετά από την παράδοση των πωληθέντων στον πελάτη ή σε εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπό του, ο κίνδυνος απώλειας, βλάβης ή καταστροφής τους, μετατίθεται από την  melitaslight.gr στον πελάτη.

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες αποδεδειγμένα πουλήθηκαν από την εταιρεία κακής ποιότητας προϊόντα, όπως ελαττωματικά ή κατεστραμμένα κατά τη μεταφορά, τότε αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασής τους καθώς και το κόστος επιστροφής και επαναποστολής.

Προϊόντα τα οποία υποστηρίζει ο πελάτης ότι είναι ελαττωματικά θα ελέγχονται και εφόσον εγκριθεί το αίτημα του πελάτη θα αλλάζονται για μία και μοναδική φορά. Η διαδικασία έγκρισης διαρκεί πέντε (10) ημέρες εργάσιμες.

Στην περίπτωση μη διαθεσιμότητας του προϊόντος, υπάρχει δυνατότητα επιστροφής χρημάτων. Αφού λάβουμε το ελαττωματικό προϊόν, σας επιστρέφουμε το πλήρες ποσό που είχατε χρεωθεί.

Η melitaslight.gr δεσμεύεται, ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατό για την εξυπηρέτηση σας, καθώς και να σας διασφαλίσει μια  αξιόπιστη και συμφέρουσα αγορά.

 

Οι παραπάνω όροι αποτελούν την πλήρη συμφωνία με την melitaslight.gr η οποία έχει το δικαίωμα να κάνει αλλαγές στο περιεχόμενο του site και στους ανωτέρω όρους χωρίς καμία προειδοποίηση.

Εγγραφή

Υπάρχει ήδη ο λογαριασμός;
Άμεση σύνδεση Ή Επαναφορά κωδικού