Τρόποι Παραγγελίας

Όλα τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση melitaslight.gr, η οποία ενημερώνεται πολλές φορές, σε καθημερινή βάση και φέρει ένδειξη διαθεσιμότητας για όλα τα προϊόντα μας.
Παραγγελίες μπορείτε να κάνετε με έναν από τους παρακάτω 4 τρόπους:


Μέσω web

Στη σελίδα μας melitaslight.gr μπορείτε να επιλέξετε τα προϊόντα που θέλετε να αγοράσετε προσθέτοντας τα στο καλάθι αγορών. Κατόπιν συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας και επιλέγοντας τρόπους πληρωμής και αποστολής η παραγγελία σας θα διεκπεραιωθεί εύκολα και γρήγορα.

Από την έδρα μας

Μπορείτε να έρθετε στην έδρα μας στην Φλόκα Γαϊτάνι Ζάκυνθος, 29100 όπου θα εξοφλήσετε και θα παραλάβετε τα προϊόντα της επιλογής σας κατόπιν συνεννόησης.

Μέσω τηλεφώνου

Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε μας στο 2659 024 965, ΔΕΥΤ. | ΤΡ. | ΠΕΜΠ. | ΠΑΡΑΣΚ. : 09:00-14:00 & 18:00-20:00 - ΤΕΤ. | ΣΑΒΒΑΤΟ: 09:00-14:00

Μέσω Email

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας (τιμολόγησης, αποστολής και στοιχεία επικοινωνίας) καθώς και τους κωδικούς και τις ποσότητες των προϊόντων που θέλετε και στείλτε μας email: info@melitaslight.gr.
Σημειώσεις:
* Για τιμολόγια με μειωμένο ΦΠΑ η παράδοση πρέπει να γίνεται στην αντίστοιχη περιοχή και να το αναγράφετε στα σχόλια της παραγγελίας.
* Τα προϊόντα θα τα λάβετε το συντομότερο, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων σύμφωνα πάντα με τους όρους χρήσης.
* Για να εκδοθεί τιμολόγιο απαραίτητα στοιχεία είναι η επωνυμία, η δραστηριότητα, το ΑΦΜ καθώς και η ΔΟΥ στην οποία ανήκει η επιχείρησή σας.
* Μία παραγγελία θα διαγράφεται αυτόματα σε 48 ώρες, εφόσον εξακολουθεί να υπάρχει εκκρεμότητα στην πληρωμή όπως, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή πληρωμή με την διαδικασία παραλαβής από το κατάστημα. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τους τρόπους παραγγελίας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 2659 024 965, ΔΕΥΤ. | ΤΡ. | ΠΕΜΠ. | ΠΑΡΑΣΚ. : 09:00-14:00 & 18:00-20:00 - ΤΕΤ. | ΣΑΒΒΑΤΟ: 09:00-14:00 ή μέσω email: info@melitaslight.gr.

Εγγραφή

Υπάρχει ήδη ο λογαριασμός;
Άμεση σύνδεση Ή Επαναφορά κωδικού